Vad vi gör

Vi arbetar i kylda lokaler som är ett viktigt led i den obrutna kylkedja som våra produkter kräver.

Vi erbjuder bland annat:

 

Färsk fisk

Vi för ett fullt sortiment av färsk fisk, även insjöfisk. Vi expedierar din beställning efter ditt behov när det gäller antal eller styckevikt. Exotisk fisk kan fås vid beställning.

 

Filéer

Vi filear fisk för hand efter dina behov. Med eller utan ben respektive skinn och utifrån önskad styckevikt eller storlek. Vi styckar fisk så att du kan visa den ”hel” i disken.

 

Skaldjur

Vi säljer naturligtvis levande skaldjur men du kan också få dem färdigkokta. Vi kokar själva de färska skaldjuren och låter dem svalna enligt de hygieniska krav som finns. Vi för också levande blötdjur såsom musslor, ostron med mera.

 

Rökt och gravat

Vi för rökta produkter från rökerier som vi valt ut med stor omsorg beträffande kvalitet och yrkeskunnande, exempelvis Falkenbergs Lax. Som en specialitet har vi färskrökt kippers från Danmark. I övrigt har vi alla de rökta produkter som finns på marknaden.

 

Frysta produkter

Förutom den vanliga frysta fisken har vi både opanerade och panerade lösfrysta filéer, scampi, scallops och Grönländska frysta räkor. Kort sagt: från vårt fryslager kan du beställa allt utom fiskpinnar.

 

Konserver

Vi har alla slags konserver från konsumentförpackningar till större burkar för lösviktsförsäljning och restaurang/storkök. Konserverna kommer från leverantörer som är kända för god kvalitet såsom PK-Konserver på Klädesholmen. För den som gör egna delikatesser har vi råvaror såsom räkor i lake, stenbitsrom, majonnäs med mera.